skip to Main Content

Workshop Werkgeluk & Employer Branding

Workshop Werkgeluk & Online Employer Branding

 

Het vinden en behouden van de juiste mensen is belangrijk voor de groei van een bedrijf. De juiste positionering, online vindbaar zijn als potentiële werkgever maar ook weten wat er speelt onder medewerkers zijn elementen die tegenwoordig steeds vaker aandacht verdienen.

 

Daarom bieden wij vanaf heden de workshop Werkgeluk & Online Employer Branding aan; hiermee ga je als organisatie zelf aan de slag met ‘Werkgeluk’ onder medewerkers en met de online positionering als ‘Werkgever’ voor nieuwe werknemers.

 

Investeer in het werkgeluk van je medewerkers

Daar waar medewerkers het naar hun zin hebben, positief zijn, geboeid blijven, fijn samenwerken en dus samen succesvol zijn, is sprake van werkgeluk.

 

Vanzelfsprekend heeft dit een enorme aantrekkingskracht op de omgeving richting klanten en toekomstige medewerkers. Het zorgt voor verbinding, een lager ziekteverzuim en een hogere retentie, groei.

 

Kortom, als je in werkgeluk binnen de organisatie investeert, heeft dit een positief effect op alles. Verbindt werkgeluk binnen de organisatie aan online employer branding en dit raakt de intrinsieke motivatie, je vindt de persoon die past bij de missie en visie van de organisatie.

 

Belangrijker dan inhoudelijke kennis is namelijk een match als het gaat om drijfkrachten, een gezamenlijke purpose. Want daar maak je de verbinding, daar brandt het vuur.

 

Waar begin je?

 

Begin bijvoorbeeld eens met een workshop Werkgeluk & Online Employer Branding en laat je inspireren.

 

Verbind werkgeluk binnen de organisatie aan employer branding en je vindt de persoon die past bij jullie purpose.

 

Maximaal aantal deelnemers: 4 – 10 personen

Data: in overleg

Kosten: op aanvraag

Interesse? Bel voor meer informatie en reserveringen 06-52346720 of mail blazien@drijf-Kracht.nl

Door Drijf-Kracht in samenwerking met So-MC

 

 

 

Workshop Werkgeluk & Employer Branding
Back To Top