Ga naar hoofdinhoud

Onze talentpool voor Zeeland groeit!

Beste HR- professional/ Beste werkgever,

Onze pool met goede kandidaten groeit. Het gros van onze kandidaten worden door ons gevonden!  Deze top-performers komen op ons pad vanuit direct sourcing (“we find you”).

Een eerste selectie heeft op die manier al plaatsgevonden voor het eerste contact, waarna wij met iedere kandidaat een (telefonische) kennismaking en een uitgebreide intake hebben waarbij we hun persoonlijke drijfkrachten in kaart brengen.

Dit maakt dat de kwaliteit van onze selectie kandidaten zeer goed is en dat we daarnaast heel veel over gedrag en de motivatoren van kandidaten weten.

Uit onderzoek blijkt dat met deze manier van werken van alle aannames 55% top-performer is en vrijwel niemand bottom-performer. Ter vergelijking; adverteren levert iets meer dan 30% top-performers op, maar ook 15% aan aannames die na twee jaar in functie ondermaats scoren op performance.

Dit komt onder andere doordat kandidaten die direct worden benaderd, veel kritischer zijn ten aanzien van functieaanbod.

Jij kunt Drijf-Kracht dus preventief gericht inzetten om voor jou het speurwerk te doen.

Bijkomend voordeel is, dat we daarbij niet dwars door jullie eigen arbeidsmarkt communicatie heen adverteren. Je voorkomt hiermee dat potentiële kandidaten, “overspoeld” met de hoeveelheid communicatie over 1 vacature, een negatieve indruk krijgen en afhaken.

Inmiddels hebben we zo ruim 300 kandidaten in portefeuille verzameld, waarmee we alvast uitgebreide selectie gesprekken gevoerd hebben en de persoonlijke werkwensen in kaart hebben gebracht. Vaak zijn dit kandidaten op management niveau en in algemene zin vanaf MBO+ niveau.

Kandidaten die mogelijk passen bij jouw vacature!

Want ongeacht de exacte aanleidingen voor nieuwe vacatures nu en in de toekomst. Het liefst anticipeer jij toch ook vroegtijdig op de vervangingsvraag of uitbreidingsvraag binnen jouw organisatie? In ieder geval voordat de vacature concreet open komt te staan. Zo kan een gedegen inwerkperiode plaatsvinden, kunnen werkprocessen doorlopen en kan jij tijd en kosten besparen.

Verwacht jij binnenkort een moeilijk vervulbare functie vanaf MBO+ niveau, hebben jullie op termijn een aanvulling op het Management Team nodig?  Check dan of wij passende profielen in portefeuille hebben of maak gebruik van onze Executive Search Zeeland.

Stuur vrijblijvend een bericht naar blazien@drijf-kracht.nl of maak een afspraak met mij Blazien de Looff: 06-52346720

 

 

 

Back To Top