Ga naar hoofdinhoud

Brengt jouw nieuwe “werkplek” je geluk?

De verandering “was forced by nature” maar nu het eenmaal zover is en je er een tijdje mee geoefend hebt thuis te werken… hoe voelt het nu, in je oude baan binnen deze nieuwe setting? Wat doet het met je privé-werk balans?

Voel je meer onafhankelijkheid of juist minder? Krijg je meer ruimte voor eigen initiatief en inzicht? Lukt het je om orde en structuur aan te brengen op basis van alles; je werk, je huishouden , je gezin? Krijg je het werk überhaupt af?

Brengt het je weer terug bij je kern, bij dat wat jij zelf belangrijk vindt in je leven?

Of kan je daar niet eens over nadenken met de alledaagse zorgen?

Wat vraagt het van je creativiteit, je uithoudingsvermogen, je inzet, je banksaldo?

 

Misschien werk jij helemaal niet thuis en heb je een baan in de zorg ?? Krijg je dan energie van het feit dat je echt en bijdrage levert aan de samenleving, dat je betekenis hebt voor anderen, dat ze niet zonder jou kunnen?

Voel je je gewaardeerd?

Of zit je nog in je oude patroon en maak je alleen een “omtrekkende beweging” rond je collega’s op de werkvloer en is de vraag van de klant wat je bezig houdt? Gewoon om dat je wilt blijven presteren.

Voel je je veilig nu het weer aanwakkert, als het gaat om je gezondheid en je baan, je bedrijf voor de toekomst, de wereld?

Kortom, voor iedereen is het vooral ANDERS. Soms komen er de juiste dingen voor terug, leer je weer waarderen wat vanzelfsprekend was.

Voor iedereen geldt; Nu het anders is, ga je er over nadenken en misschien zelfs weer luisteren naar je gevoel. Wat maakt jouw geluk?

Goed om bij stil te staan, toch?!

 

 

Back To Top