Ga naar hoofdinhoud

Hoe zit het met jouw aantrekkingskracht?

Veel van onze kandidaten worden door ons gevonden!  Zij hebben met hun profiel een bepaalde aantrekkingskracht. Niet altijd en alleen vanwege opleidingen of ervaringen zichtbaar op hun cv. Het gaat vooral om de setting waarbinnen ze werken of gewerkt hebben, hun referenties en  zeer belangrijk hun gedrag (uitstraling, reacties, afspraken nakomen, toon).

Steeds meer kandidaten vinden ook, via vrienden of kennissen, zelf de weg naar Drijf-Kracht. Of het nu gaat om het vinden van een nieuwe baan, een behoefte aan loopbaan coaching of het vinden van nieuwe opdrachten (ZZP), persoonlijk testen, een workshop of gewoon een goed gesprek over werkgeluk. In de eerste plaats, worden we vaak genoemd om de juiste hulp bij het scherp stellen van het te volgen pad voor de toekomst, de hulp in het focussen bij het zoeken naar een baan. En daarnaast natuurlijk om de passende match. Wij moeten dus ook ons best blijven doen om aantrekkingskracht te hebben op onze omgeving.

Zeeland en haar ruimte wordt populairder onder kandidaten van buiten de regio en thuiswerken plaatst woon-werkverkeer in een ander perspectief.  Zeeland wordt meer en meer een optie om te wonen en werken voor jong en oud. Een aantrekkelijke omgeving is dus even belangrijk.

Mensen zijn soms niet meer helemaal in match met de functie, de huidige werkgever of de doelen van de organisatie Of zijn klaar voor een mooie managementfunctie of in voor een baan in Zeeland. Iedereen heeft zo zijn of haar aanleiding om los te komen van het bekende en open te staan voor een verandering, ook richting een nieuwe werkgever.

Ieder vanuit eigen drijfkrachten, passend bij die persoon. Maar aantrekkingskracht is belangrijk. Aantrekkingskracht is niet voor niets een van de 5 domeinen van geluk!

Aantrekkingskracht van jou als persoon, als partner maar ook als kandidaat,

Aantrekkingskracht van onze mooie provincie Zeeland

En last but not least;

Aantrekkingskracht van jou als werkgever?

 

Wat doe jij om je aantrekkingskracht te vergroten?

 

 

Back To Top