Ga naar hoofdinhoud

Nagedacht over je droombaan?

Tijd voor actie!

 Moodboard maken voor je nieuwe baan!

Wil jij op zoek gaan naar jouw droombaan? Ga aan de slag met je toekomst door het maken van een moodboard. De ideale manier om je wensen en behoeften op een rijtje te zetten, zodat je binnenkort kunt proosten op jouw nieuwe baan! In deze blog vertellen we je alles over het maken van een moodboard en hoe je aan de slag gaat.

Visualiseren
Een moodboard maken betekent visualiseren. Eigenlijk stel je je voor dat je je droombaan al bereikt hebt. Je verzamelt allemaal plaatjes en teksten over jouw nieuwe baan. Je brein houdt hier van, want hierdoor programmeer je jezelf om alvast aan het werk te gaan. Je nieuwe baan komt zo een stapje dichterbij.

Hoe maak je een moodboard?
Je kunt ouderwets lekker knippen en plakken door tijdschriften te verzamelen, maar je kunt via Pinterest heel gemakkelijk een bord maken met talloze pins die jou inspireren. Het nadeel hiervan is dat je je board niet iedere dag ziet. En juist door het op te hangen in een kamer waar je iedere dag langsloopt ontstaan er nieuwe ideeën.

100% jouw wensen
Bij een moodboard kies je alleen voor dingen die 100% bij jou passen en meer op gevoel. Zo kies je voor jouw mooiste baanleven. Knip foto’s van jezelf uit waarbij je heel gelukkig was of knip locaties uit waar je energie van krijgt. Visualiseer waar je meer van wilt in het leven. Dit kan ook vrije tijd zijn of knip plaatjes uit van mensen die jou inspireren. Een moodboard hoeft niet binnen een dag af. Neem de tijd. Stapje voor stapje zul je de antwoorden vinden die je zoekt.

Maak jij je moodboard graag gelijk op basis van jouw drijfkrachten? Neem dan contact op voor een gratis sessie waarbij we samen jouw drijfkrachten in kaart brengen via blazien@drijf-kracht.nl

Back To Top