Ga naar hoofdinhoud

Drijf-Kracht sponsort Veerse Meer Race 2023

Drijfkracht, water/ roeien >sponsor Veerse Meer Race..Heb je zelf ook iets met water? Of wat bracht je ertoe ons te sponsoren met het drukken van ons nieuwe logo? Was de vraag die ik kreeg.

Dat zit zo:

Ik ben een Zeeuw, als ik op vakantie ga naar een gebied ver verwijderd van de zee of water, dan krijg ik heimwee. Dus ja, ik heb zeker iets met het water!

De Veerse Meer Sloepenrace, roeien tot de finish, met zijn allen gaan voor een doel, niet opgeven omdat je allemaal de drive hebt de klus te klaren. Te winnen, te gaan voor het ultieme resultaat!

Een toffe baan gaat over dezelfde dingen; motivatie, drijfkracht, teamgeest, resultaatgerichtheid, een slimme aanpak, doorzettingsvermogen, waar mogelijk meewind en een beetje “GELUK” op je pad.

Ik heb het geluk dat mijn vriend, Manfred Koeleman van Eyetems BV, heel creatief is en mij zo af en toe in het zonnetje zet en zakelijk wat extra exposure gunt. Zo werd ik trotse sponsor van de Veerse Meer Race.

Het zien van de naam “Drijf-Kracht” langs het water is voor de deelnemers ook een goede reminder, dacht ik;

Ze moeten in ieder geval blijven drijven en na afloop nog de kracht hebben om een biertje te drinken😉

Kom kijken naar dit spektakel vanaf camping De Paardenkreek in Kortgene!

De 22e editie van de Veerse Meer Sloepenrace op Zaterdag 16 september aanstaande. Voor meer informatie en het programma:   www.veersemeerrace.nl

Back To Top