Ga naar hoofdinhoud

Bijeenkomst week van werkgeluk 28 september: Laat je inspireren voor het HR van de toekomst!

Laat je inspireren voor het HR van de toekomst!

Hoe houd je in een tijd als deze mensen vitaal aan boord? Dit is soms nog belangrijker dan de vraag; hoe krijg ik nieuw personeel? Je wilt voorkomen dat medewerkers in deze krappe arbeidsmarkt naar de concurrent gaan. Dit voorkom je door ze te helpen om inzichtelijk maken wat ze van jou als werkgever nodig hebben om te floreren.

Wat willen ze écht?

‘Het pad naar de top’ wordt vervangen door ‘het pad naar het hart’. Succes in werk wordt steeds vaker omschreven als werk dat past bij het leven dat je wilt leiden. Carrière krijgt een andere betekenis en een andere waarde. Termen als bore-out en post-pandemiestress domineren de krappe arbeidsmarkt. Ook kampen veel bedrijven met matige loyaliteit tijdens of na afloop van een reorganisatie. Het is tegenwoordig vechten om nieuwe medewerkers te vinden én te behouden, terwijl medewerkers streven naar autonomie, geluk en betekenisvol werk.

Op 28 september gaan we in op deze onderwerpen en bieden we handvatten hoe je dit gesprek aan gaat en wat daarbij belangrijk is.

De workshop bestaat uit 3 delen:
1. Sandra Klijn is auteur van het succesvolle boek ‘Wat wil je écht?’. Ze heeft een werkachtergrond in HR bij Philips en vertelt over het belang van vitaliteit en kernwaarden voor loyaliteit naar de organisatie. Sandra promoveert binnenkort aan de Vrije Universiteit Amsterdam op haar onderzoek naar ‘Persoonlijke energie op het werk’. Ze heeft een model ontwikkeld dat verklaart waarom de ene persoon floreert onder bepaalde werkomstandigheden en waarom de ander een burn-out of een bore-out krijgt. Inmiddels staat het boek op nr 1 in werk en loopbaan van Managementboek. Ze is geïnterviewd door verschillende bladen, terug te lezen in bijvoorbeeld maandbladen als de Jan, het AD en de Wendy.

2. Ik, Blazien de Looff, laat jullie graag ervaren hoe beter te verbinden met personeel vanuit gezamenlijke kernwaarden (drijfkrachten).

3. Tot slot geven we kort een toelichting op de Subsidieregeling MDIEU(aanvraag tijdvak van 1 september tot 30 november 2023). Voor werkgevers die investeren in de Duurzame Inzetbaarheid van hun personeel, of dat graag willen doen! Je kunt subsidie aanvragen voor activiteiten die de duurzame inzetbaarheid van de werkenden in je bedrijf vergroten, zoals HR gerelateerde trainingen en workshops. We helpen je graag met input voor jouw HR-activiteitenplan voor volgend jaar. Zie het als een voorproefje op een maatwerk programma gericht op de vier topics binnen Duurzame inzetbaarheid.
Ben jij erbij In de week van werkgeluk? Op 28 september van 14.00-18.00 uur op locatie bij Hof Olmenstein in Kloetinge. Deelnamekosten per persoon zijn EU 111,00 excl. BTW.
Bestaande klanten van Drijf-Kracht krijgen 25% op dit bedrag.

De prijs is inclusief het gesigneerde boek ‘Wat wil ik écht?’, 3 workshops, koffie/thee en na afloop gelegenheid tot netwerken onder het genot van een hapje en drankje.
Meld je aan via https://www.drijf-kracht.nl/werkgeluk-zeeland/ met het contactformulier of mail je naam en contactgegevens naar info@drijf-kracht.nl

We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar op deze datum en VOL=VOL

Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,

Blazien de Looff
Drijf-Kracht
www.drijf-kracht.nl

Back To Top