Ga naar hoofdinhoud

Ontdek de 7 mooiste werkplekken in de Zeeuwse natuur!

Zeeland is absoluut een geweldige plek om een tijd te vertoeven. Ook als je werkt zijn er fantastische natuurplekken te ontdekken! Wij delen de 7 mooiste plekken voor een dagje werken in de natuur!

 1. Theetuin Oostkapelle – Het Kaslokaal
  Bij deze plek maakt je hart een vreugdesprongetje. Geniet van heerlijke verse thee en de bloesem die voor het eerst in bloei staat. Heb je behoefte aan een break dan kun je schommelen in de tuin of maak je een ommetje in het aangrenzende natuurgebied. Een superfijne plek, omdat je zowel binnen als buiten kunt werken in een redelijk rustige omgeving.
  Het Kaslokaal – Theetuin Oostkapelle
 2. Katoen Goes
  Supersnelle WI-FI, lekkere stoelen en een heerlijke ambiance om een paar uur te werken. Katoen Goes is een plek waar eenvoud en luxe samenkomen. Hier vliegt een werkdag zo voorbij.
  Vergaderen – Katoen Goes
 3. Natural High
  Begin wat later op de dag en geniet van de suppers en windsurfers op het water. Als het lekker weer is kun je buiten zitten op het terras. Vergeet je koptelefoon niet mee te nemen, want bij Zeil- en surfcentrum Brouwersdam bruist het van de energie! www.natural-high.nl
 4. Oesterdam
  Wow! Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor een nieuw project? Laat je inspireren door het fantastische uitzicht over de Oesterdam bij Tholen!
  Oesterdam
 5. Loods10 in Breskens
  Een vakantiegevoel in eigen land. Zo voelt het als je neerstrijkt bij Loods10!
  Strandtent Loods Tien Breskens — het pareltje aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen
 6. Natuurgebied de Manteling
  Drink een kopje koffie bij Terra Maris of ga zitten bij kasteel Westhove. Maak tijdens je lunchbreak een wandeling door de statige lanen en uitgestrekte bossen. Een werkdag om nooit meer te vergeten!
  https://domburg.com/nl/de-manteling.php
 7. De Loods in Kortgene
  Bij de Loods wordt de koffie met liefde gezet. Het restaurant zit aan de haven van Kortgene, dus er valt wat te zien. Vanuit hier ben je na je werkdag binnen 10 minuten op het strand! Of geniet van een plons in het Veerse Meer.
  http://www.deloodskortgene.nl

Begin de dag met een heerlijk ontbijt op locatie of bestel een lekker lunch en zorg dat jouw werkdag ook leuk is voor je werkplek.

Back To Top