skip to Main Content

logistiek transport medewerker (fulltime, MBO niveau)

Als het jou echt past om zelfstandig te werken en mee te denken om anderen verder te helpen. Als je graag plant en organiseert, maar ook het hoofd koel kan houden en het heerlijk vindt mobiel en fysiek bezig te zijn. Dan is dit misschien de baan voor jou?!

Want gedurende de dag houdt je een stevig tempo aan, je stapt veel in en uit de bus, je sjouwt, regelt en krijgt veel telefoon.

Jij zorgt ervoor dat anderen door kunnen met hun werk en bewaakt de efficiency en prioriteiten, je werkt namelijk nauwkeurig en denkt vooruit.

Natuurlijk is er op de dag ook eens tijd hebt voor een lolletje en een praatje en heb jij informeel ook een verbindende rol tussen de medewerkers op de verschillende locaties. En die rol neem jij serieus, dus jij brengt niet alleen spullen maar ook positieve energie!

Met jouw organisatievermogen en rijvaardigheid regel en vervoer jij vlot producten en materialen tussen verschillende werklocatie van de opdrachtgever.

Dit kan parttime zijn. Ga je de baan fulltime invullen dat zal je op de uren dat er niets te verplaatsen is, ook een deel van de tijd (30%) logistiek administratieve taken en ondersteunende logistieke werkzaamheden in de magazijnen doen.

Kortom, een leuke baan die eenvoudig lijkt maar waar meer in zit!

En niet te vergeten; met groeimogelijkheden binnen een mooie organisatie!

Interesse? upload jouw cv of bel 06-52346720

Logistiek Transport Medewerker (fulltime, MBO Niveau)
Back To Top