skip to Main Content

Account manager / Business Developer Techniek (HBO niveau)

In jouw rol als Accountmanager ga je aan de slag met het actief bewerken van de residentiële markt in Nederland. Denk hierbij aan speciaalzaken, aannemers en groothandels. Hier zijn volop kansen die we nog niet benut hebben. Jij gaat ervoor nieuwe business aan te boren en zodoende het bestaande marktaandeel uit te breiden. Als echte sales topper beschik je over passie voor sales en een drang om te scoren, maar je doet dit nooit zonder de lange termijnrelatie uit het oog te verliezen.

Je maakt onderdeel uit van een groeiend sales team en je wordt ondersteund door je collega’s van het Customer Service Center. Omdat je veel op pad bent om nieuwe klanten te scoren en bestaande klanten te bezoeken, is je huisadres jouw uitvalsbasis. Je woont dan ook bij voorkeur centraal in Nederland.

Wat breng jij mee?

  • een relevante technische en/of commerciële opleiding en HBO werk- en denkniveau;
  • een aantal jaren bewezen sales ervaring en affiniteit met de branche;
  • een netwerk dat aansluit bij deze functie: je kent de bouw- en installateurswereld.

Je bent een sociale zelfstarter die soepel contacten legt, zowel extern als intern. Je opent graag deuren en beschikt naast sterke communicatieve vaardigheden ook over het vermogen grondig informatie te verzamelen en te analyseren. Je hebt goed voor ogen wat jouw en onze doelen zijn en hoe je deze gaat bereiken. Verder ben je positief kritisch, hebt overtuigingskracht en kunt snel tot de kern komen.

Account Manager / Business Developer Techniek (HBO Niveau)
Back To Top